
Luksusta arkipäivään proteiinipitoisella piirakalla
2 annosta, 30-45 min.
Ainekset
Taikina
1 dl vettä
1/4 dl öljyä
100 g ruisjauhoa
100 g täysjyvävehnäjauhoa
Täyte
½ parsakaali
1 nippu kevätsipulia
5 kirsikkatomaattia
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
200 g paistettua broilerin rintaa
2,2 dl WhitePRO ™ -munavalkuaista
2 1/2 cup riisimaitoa / maitoa
ripaus suolaa ja pippuria
50 g mozzarellaa (viipaloituna)
Pesto (taikinan reunaan)
Tee näin
- Sekoita pohjan ainekset taikinaksi ja painele taikina piirakkavuokaan
- Painele haarukalla pieniä reikä taikinan pohjalle ja paista pohjaa noin 10 minuuttia 175 ° C: ssa
- Huuhtele parsakaali ja pilko se pieniksi paloiksi
- Kuori sipuli ja kuutioi se pieniksi paloiksi
- Levitä parsakaalit, sipulit ja aurinkokuivatut tomaatit piirakkapohjalle
- Lisää myös puolitetut kirsikkatomaatit sekä paistetut, paloitellut broilerit pohjalle
- Voitele piirakkavuoan reunat pestolla
- Sekoita munanvalkuaiset ja maito tasaiseksi seokseksi ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada massa piirakan päälle.
- Lisää juusto täytteen päälle
- Paista piirakkaa noin. 30 – 35 minuuttia 200 ° C: ssa