Proteiinipannukakku

2 annosta, 30-45 min.

Ainekset

110 ml WhitePRO ™ -munavalkuaista
suolaa ja valkopippuria
½ dl riisimaitoa
5 g kookosöljyä
100 g purjoa
1 viipale ruisleipää leikattuna kolmioiksi
¼ tl leivinjauhetta
3 keitettyä perunaa
1 iso tomaatti
hieman ruohosipulia koristeluun ja mausteeksi
sinappia
vihreää salaattisekoitusta

Tee näin

  1. Sekoita munanvalkuaiset, suola, pippuri sekä maito ja vatkaa noin minuutin ajan. Leikkaa purjo renkaiksi ja lisää ne sekä leivinjauhe munaseokseen.
  2. Kaada kookosöljy paistinpannulle ja paista siinä ruisleipää noin minuutti molemmilta puolilta.
  3. Ota pannu liedeltä. Kaada munamassa pannulle leivän päälle ja anna sen seistä noin. 1 minuutti niin, että pohja asettuu. Ota haarukka ja nosta hieman reunaa niin, että massa valuu sen alle.
  4. Laita pannu noin 180 ° C: een uuniin noin 15-20 minuuttia tai kunnes munamassa on kiinteytynyt.
  5. Leikkaa keitetyt perunat ja tomaatit viipaleiksi ja lisää ne uunista otetun munapannun päälle. Huuhtele ja leikkaa ruohosipulit paloiksi ja tarjoile sinapin ja vihreän salaatin kanssa.