
Koko perhe ihastuu tähän uudenlaiseen burgeriin!
1 annos, 30-45 min.
Ainekset
Sämpylät
1/2 parsakaali
1,1 dl whitePRO™ valkuaista
3 spsk. mantelijauhoa
1 tsk. leivinjauhetta
1/2 dl kaurahiutaleita
Ripaus suolaa
Sämpylöiden täyte
120 g paistettua kananrintaa
3 salaatinlehteä
1 tomaatinviipale
¼ sipuli viipaleina
50 g kurkkuviipaleita
Kastikkeeksi voit sekoittaa ½ valkosipulin murskattuna, 1 rkl ketsuppia ja ripauksen suolaa
Tee näin
- Lämmitä uuni 180 asteeseen.
- Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi ja kaada kiehuvaa vettä päälle.
- Anna hautua 3 minuuttia.
- Kaada vesi pois ja sekoita parsakaaleja, kunnes se muuttuu tasaiseksi massaksi.
- Lisää muut raaka-aineet parsakaalimassan joukkon. Jos seos on liian jämäkkää, lisää hiukan kaurahiutaleita.
- Muodosta sämpylä ja aseta se leivinpaperille.
- Voitele se munanvalkuaisilla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä
- Paista sämpylää n. 25 minuuttia 180 ° C: ssa
Vinkki!
Voit täyttää parsaburgerin monilla eri täytteillä, esim. perinteisillä naudanlihapihveillä.