Broilerkasvispiiras

Luksusta arkipäivään proteiinipitoisella piirakalla

2 annosta, 30-45 min.

Ainekset

Taikina

1 dl vettä
1/4 dl öljyä
100 g ruisjauhoa
100 g täysjyvävehnäjauhoa

Täyte

½ parsakaali
1 nippu kevätsipulia
5 kirsikkatomaattia
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
200 g paistettua broilerin rintaa
2,2 dl WhitePRO ™ -munavalkuaista
2 1/2 cup riisimaitoa / maitoa
ripaus suolaa ja pippuria
50 g mozzarellaa (viipaloituna)
Pesto (taikinan reunaan)

Tee näin

  1. Sekoita pohjan ainekset taikinaksi ja painele taikina piirakkavuokaan
  2. Painele haarukalla pieniä reikä taikinan pohjalle ja paista pohjaa noin 10 minuuttia 175 ° C: ssa
  3. Huuhtele parsakaali ja pilko se pieniksi paloiksi
  4. Kuori sipuli ja kuutioi se pieniksi paloiksi
  5. Levitä parsakaalit, sipulit ja aurinkokuivatut tomaatit piirakkapohjalle
  6. Lisää myös puolitetut kirsikkatomaatit sekä paistetut, paloitellut broilerit pohjalle
  7. Voitele piirakkavuoan reunat pestolla
  8. Sekoita munanvalkuaiset ja maito tasaiseksi seokseksi ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada massa piirakan päälle.
  9. Lisää juusto täytteen päälle
  10. Paista piirakkaa noin. 30 – 35 minuuttia 200 ° C: ssa